1 maj 2013
18:00

Östervåla IF

Referat: Bälinge IF - Östervåla IF

Hemmamatch i Åkerlänna på en gul jord/gräsmatta. Vi tar tag i spelet från första minuten och det dröjer inte längre än till 7:e minuten innan Alex sätte ettan. Några minuter senare håller sig Anton framme och vinner ett motlägg och kan placera in bollen i det tomma målet. Vi spelar riktigt bra stundvis men vi tappar i en omställning och Östervålas duktige forward kan reducera; 2-1 i halvtid.
Vi fortsätter att dominera spelet i andra halvlek så Östervålas kvitteringen var inte helt rättvis - målet kommer med kvarten kvar. Nu knyter grabbana näven och trycker framåt än mer och till slut så får vi in trean efter ett stenhårt skott av Tim som går ribba in. Här gick proppen ur och vi gör 2 mål till inom 2 minuter; Samuel sätter ett långskott som touchar ribban på väg in och Lundin springer sig fri och spikar slutresultatet.
Rättvis seger för de gula och extra tack till Victor och Tim från P01 som ställde upp.

lör 10 aug 2013, 10:00 Östervåla IF - Bälinge IF 2 - 3